ANDREPLASS: Petter Solberg kapret nok en pallplassering under helgens VM-runde i Tyskland. Franske Davy Jeanney knuste konkurrentene i finalen.

Solberg hadde i realiteten aldri en sjanse i finalen. Jeanney kjørte av gårde som en kule fra sitt startspor, og ingen var i nærheten av å true franskmannen i løpet av de seks rundene
Foto: Jørgen Steinli / NTB scanpix
ANDREPLASS: Petter Solberg kapret nok en pallplassering under helgens VM-runde i Tyskland. Franske Davy Jeanney knuste konkurrentene i finalen. Solberg hadde i realiteten aldri en sjanse i finalen. Jeanney kjørte av gårde som en kule fra sitt startspor, og ingen var i nærheten av å true franskmannen i løpet av de seks rundene Foto: Jørgen Steinli / NTB scanpixVis mer

Solberg tar av seg hatten for vinneren etter andreplass

Franske Davy Jeanney knuste konkurrentene i finalen.

Petter Solberg kapret nok en pallplassering under helgens VM-runde i Tyskland. Franske Davy Jeanney knuste konkurrentene i finalen.

Solberg hadde i realiteten aldri en sjanse i finalen. Jeanney kjørte av gårde som en kule fra sitt startspor, og ingen var i nærheten av å true franskmannen i løpet av de seks rundene.

- Jeg er veldig fornøyd med 2.-plass. Davy kjørte utrolig og har vært raskest hele uken. Jeg tar av meg hatten. Det var en fortjent seier, og et av de beste løpene jeg har sett ham kjøre, sa Solberg i et intervju vist på Viasat Motor.

Jeanney vant dermed sin første VM-runde noensinne.

- Det er utrolig for meg i min første sesong i VM, sa franskmannen.

Solberg hadde fra før to VM-seirer denne sesongen, og den regjerende mesteren leder relativt klart i sammendraget etter fem runder. Han har 138 poeng, mens Johan Kristofferson har 103.

Andreas Bakkerud ble nummer fem i finalen, mens Tord Linnerud ble nummer seks.

(NTB)