Solberg tilbys å kjøre toppbil i Dakar-rallyet

- Petter kan vinne om han kjører som jeg sier.

NOE FOR PETTER? Stephane Peterhansel og andrefører Jean Paul Cottret på vei mot sammenlagtseieren i 2012-utgaven av Dakar-rallyet. Petter Solberg har tilbud om å kjøre en av toppbilene i 2013-utgaven. Foto: MARTIN MEJIA, AP / NTB SCANPIX
NOE FOR PETTER? Stephane Peterhansel og andrefører Jean Paul Cottret på vei mot sammenlagtseieren i 2012-utgaven av Dakar-rallyet. Petter Solberg har tilbud om å kjøre en av toppbilene i 2013-utgaven. Foto: MARTIN MEJIA, AP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Petter Solberg har fortsatt ikke tatt beslutningen om hvilken motorsportsgren han skal satse på etter at han nylig måtte gi opp satsingen på rally-VM.

At vi får se ham bak et eller annet slags ratt også i 2013 er det liten tvil om, og det er en ørliten sjanse for at det blir allerede tidlig på nyåret, da Dakar-rallyet starter i Lima i Peru 5. januar.

- Jeg har fått konkret tilbud om å kjøre en av toppbilene der, ja, sier Solberg til Dagbladet.

Hvem som har kommet med tilbudet, kan han ikke fortelle. Og sannsynligheten for at han slår til på tilbudet er ikke så stor. Men han har ikke slått det helt fra seg.

- Jeg har ikke bestemt meg ennå, men føler det kommer litt for kjapt på. Det er litt for lite planlagt. Ikke fra teamets side, de er veldig godt forberedt, men for meg. Å hoppe inn der nå blir for uproft, sier Solberg.

Men han vil prøve seg i ørkenen på et eller annet tidspunkt.

- I framtida er dette noe jeg har lyst til å prøve. Men jeg er litt for perfeksjonist til å gjøre det nå, sier han.

- For ung For om han først skal delta i Dakar-rallyet, ønsker han å kjempe helt i toppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer