Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg valgte å starte rett bak Loeb i Rally Storbritannia

Nest raskest i kvalifiseringen.

NEST RASKEST: Petter Solberg var nest raskest i kvalifiseringen til Rally Storbritannia og valgte å starte rett bak verdensmester Sebastien Loeb. Foto: EPA / NTB Scanpix
NEST RASKEST: Petter Solberg var nest raskest i kvalifiseringen til Rally Storbritannia og valgte å starte rett bak verdensmester Sebastien Loeb. Foto: EPA / NTB Scanpix Vis mer

Den åttedoble verdensmesteren Sebastien Loeb vant kvalifiseringen torsdag og valgte å starte som nummer tre på første etappe i Wales Rally Storbritannia fredag.

Petter Solberg var nest raskest i kvalifiseringen og valgte å kjøre rett etter Loeb.

Den franske 38-åringen har en klar ledelse i årets VM-sammendrag.

Thierry Neuville fra Tyskland er først ut fredag, mens Loebs finske Citroën-lagkamerat Mikko Hirvonen starter som nummer to. Norske Petter Solberg, som er nummer tre i sammendraget, starter som nummer fire i sin Ford.

- Det blir trolig litt regn, men ikke veldig mye. I regnvær er det best å kjøre blant de første, forklarte Loeb sitt valg.

- Jeg ville kjøre etter Sebastian. Jeg trodde han ville velge å starte som nummer to, og da ville jeg kjørt som nummer tre. Han kommer til å kjøre fort, og jeg vil slå ham, så derfor kjører jeg rett etter ham, sa Solberg.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media