Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg vant Rally Finnskog

Henning Solberg er så suveren i rally-NM at han savner tøffere konkurranse. I dag vant han overlegent EM-løpet Rally Finnskog.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammen med kartleser Cato Menkerud har Petter Solbergs storebror vært raskest i samtlige tre NM-runder så langt denne sesongen. I Rally Finnskog var duoen over tre minutter foran Kristian Kolberg/Kjell Pettersen som tok 2. plassen.

- Det er klart det er morsomt å vinne, men det ville vært mer motiverende om det var litt hardere konkurranse, sa Henning Solberg etter seieren.

Han er på god vei mot sin fjerde strake NM-tittel, men helst håper han å få en ny sjanse i VM-sirkuset. Tidligere i vinter kjørte han inn til en respektabel 12. plass i Rally Sverige.

- Akkurat nå vet jeg ikke noe om når jeg kjører neste løp. Det er fire måneder til neste NM-runde, og hva jeg gjør før det vet jeg ikke. Jeg håper det blir VM-start igjen, sa Henning Solberg.

Valter Jensen fra Oslo ble nummer tre.

(NTB)

Hele Norges coronakart