Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg vinner bokracet

Petter Solberg er en vinner på bokfronten. Han slår fotballfolket klart.

«Petter Solberg - 110 prosent» ligger på tredjeplass på den siste salgsstatistikken fra Den norske Bokhandlerforening. I kategorien generell litteratur ligger bare «Hamsun: Erobreren» og «Folket» foran.

- Jeg synes nesten det er oppsiktsvekkende gode salgstall på Petter Solberg-boken. Ikke minst fordi sportsbøker ofte kjøpes inn som gaver til bror, svoger og far like før jul, sier forlagssjef Vebjørn Rogne i Schibsted til NTB.

Solberg-boken er trykket opp i 20.000 eksemplarer og nær halvparten er solgt allerede.

Bøkene fra Henning Berg og Åge Hareide er også inne på topp-15. Utgivelsene går inn på sjette- og 14. plass. De to fotballprofilene kom ut mellom stive permer for noen uker siden.

Kagge Forlag ga ut Henning Bergs «Berg». - Det har gått ut 3897 bøker herfra allerede. Etterspørselen er veldig god, og vi føler en veldig positiv interesse, sier Ane Høie i forlaget.

Hareides «Fotball - fornuft og følelser» ligger en del lenger ned på salgsrankingen.

- Boken har bare vært ute i to uker, men det ser veldig positivt ut. Gyldendal oppgir aldri salgstall, sier Hans Petter Bakketeig i forlaget til NTB.

NTB

SURFER PÅ GODT BOKSALG: Petter Solbergs nye bok er hett stoff hos bokhandlerne.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media