Solberg vraker trolig tysk toppklubb

Utelukker også Drammen.

Drammen kaster seg inn i kampen med Kiel om Glenn Solberg (36). DHK ønsker veteranen tilbake i norsk håndball, men får klart nei.

- Vi satser på å sy sammen et opplegg som gjør at Glenn kan spille for oss igjen. Jeg har allerede så vidt nevnt ideen for ham, sier daglig leder i DHK, Svein Erik Bjerkrheim, til NTB.

- Dersom DHK kan komme opp med et tilbud på linje med Kiel og Barcelona, skal jeg vurdere det. Nei, DHK blir nok ikke aktuelt, sier Solberg til NTB.

Storklubben Kiel vil ha Solberg som vikar for skadde Børge Lund ut denne sesongen. Tyskerne skal være villig til å strekke seg langt.

- Det er meget smigrende med et tilbud fra Kiel. Det er slikt man drømmer om. Det å løpe inn foran 10.000 tilskuere i Ostseehalle er noe helt spesielt. Jeg snakket med Kiel torsdag kveld. De var åpne for mange løsninger om lengde på avtale. Likevel er nok sjansene for at dette blir noe av veldig små. Jeg har mange forpliktelser, sier Solberg.

Backen er ikke helt uvant med korttidsopplegg. Han steppet inn for landslaget i fire måneder i forbindelse med EM på hjemmebane.

I det mesterskapet spilte Solberg meget godt i en krevende rolle.

I helgen spiller Solberg veteran-NM.

ØNSKET AV KIEL: Den tyske toppklubben Kiel ønsker Glenn Solberg som Børge Lunds erstatter, men veteranen sier det er svært små sjanser for at han går dit. Foto: SCANPIX
ØNSKET AV KIEL: Den tyske toppklubben Kiel ønsker Glenn Solberg som Børge Lunds erstatter, men veteranen sier det er svært små sjanser for at han går dit. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg har ikke trent skikkelig håndball på noen måneder. Formen er holdt ved like med fotball i 7.-divisjon.

(NTB)