Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Soldado koster mer enn fem budsjetter for Tromsø

Ingen hyllest for Spurs i England.

KOSTBAR SPISS: Tottenhams Roberto Soldado får underkjent i britiske aviser i dag. Den spanske spissen sliter med å score, og gikk også i går målløs av banen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
KOSTBAR SPISS: Tottenhams Roberto Soldado får underkjent i britiske aviser i dag. Den spanske spissen sliter med å score, og gikk også i går målløs av banen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Med 2-0-seier på Alfheim i går kveld gikk Tottenham helt til topps i Europa League-gruppe K.

Spurs-manager André Villas-Boas var «ekstremt fornøyd» ved kampslutt, både med resultat og spill.

- Det var viktig med en seier igjen, og i kveld gjorde vi det på en solid måte og vi skapte mange sjanser, sier portugiseren.

- Skuffende Prestasjonen vurderes litt mer nøkternt i britiske aviser i dag.

RAMMET AV SNØSTORM? Tottenhams trener Andre Villas-Boas var fornøyd med banen i Tromsø.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
RAMMET AV SNØSTORM? Tottenhams trener Andre Villas-Boas var fornøyd med banen i Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

Daily Telegraph minner om forskjellene i økonomi mellom Premier League-kjempen og laget som neste år spiller adeccofotball. Roberto Soldado brukes som kroneksempel.

- Spissens overgangssum på 26 millioner pund dekker Tromsøs budsjett for de fem neste sesongene. Men han kom aldri seg inn i kampen. På tross av det sa Villas-Boas igjen at han var fornøyd med det han så, skriver avisas utsendte reporter.

«Skuffende» er Telegraphs dom over Tottenhams innsats.

Tungt snøfall Nyhetsbyrået PA forteller at Tottenham bodde på et femstjerners hotell og at Tromsø ligger langt, langt nord.

DYPT I DEN ARKTISKE SIRKEL: Banen ble måket for snø i går, og bildene av det det hvite kunstgresset trykkes i flere britiske aviser. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
DYPT I DEN ARKTISKE SIRKEL: Banen ble måket for snø i går, og bildene av det det hvite kunstgresset trykkes i flere britiske aviser. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

- Temperaturen var under null og spillerne måtte tåle tungt snøfall i kampens ti første minutter. Kampen ble spilt på kunstgress på en arena så langt nord at den deler breddegrad med Alaska og Sibir, skriver nyhetsbyrået.

Villas-Boas var også opptatt av kulda.

- Spillerne tilpasset seg forholdene ganske bra. Kvaliteten på banen var fantastisk. Vi kom oss unna uten skadebekymringer. Forholdene var vanskelig med den første snøstormen, mens så roet det seg, sier portugiseren.

MÅKING: Det var lett lett snø i lufta før avspark i Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
MÅKING: Det var lett lett snø i lufta før avspark i Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

Daily Mail fastslår at Tottenhams hadde problemer å score også mot Tromsø. I ligaen står laget med ni mål på 12 kamper. Pekefingeren rettes mot Villas-Boas.

- Den portugisiske manageren trengte en seier som som skulle styrke moralen etter 0-6-smellen mot Manchester City. Men det fikk han ikke, alt han tok med seg var flere spørsmål.

Avisa stiller dem selv, og lurer på hvorfor Soldado stadig får spille. Og hvor er det blitt av angrepstrusselen fra forrige sesong?

Iskaldt United Tromsøs posisjon på verdenskartet er et tema også for Daily Mail, avisa publiserer en rekke bilder av Alfheim med snø og snøkanter.

- Tottenham glapp ikke i de islagte omgivelsene dypt inne i den arktiske sirkel. Problemet for Villas-Boas er hvor iskaldt det blir på søndag hvis laget hans kapitulerer mot United?

INGEN SKADER: Tottenham-sjefen var glad for at ingen av spillerne hans pådro seg skader i Nord-Norge. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
INGEN SKADER: Tottenham-sjefen var glad for at ingen av spillerne hans pådro seg skader i Nord-Norge. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer