- Soleklar straffe, jeg var aldri i tvil

Og Peter Fröjdfeldt får støtte av NFFs dommersjef Rune Pedersen.

(Dagbladet.no): Etter gårsdagens omdiskuterte Liverpool-straffe har dommer Peter Fröjdfeldt fått det glatte lag av både Arsenal-manager Arsene Wenger, og -stopper Kolo Toure, som forårsaket straffen. Nå svarer den svenske kamplederen, og får støtte av dommersjef Rune Pedersen.

Ingen klager på avgjørelsen

- Det var en soleklar straffe, jeg var aldri i tvil. Han holder i trøya innenfor 16-meteren, da er det straffe, sier Fröjdfeldt til Aftonbladet.

Ifølge Fröjdfeldt uteble også protestene fra de øvrige Arsenal-spillerne, bare Toure var uenig. Den 44 år gamle dommeren får samtidig støtte fra Rune Pedersen.

- Jeg synes det var en korrekt avgjørelse, sier dommersjefen i NFF til Dagbladet.no.

Og legger til:

- Jeg har snakket med en del dommere, og sånn vi oppfatter det er det to forseelser. Først ser dommeren an fordelen, så blåser han når han blir tatt innenfor. Ingen av oss har reagert på avgjørelsen.

Fornøyd med innstatsen

ALDRI I TVIL: Den svenske dommeren Peter Fröjdfeldt var hele tiden sikker på at han gjorde det rette da han blåste straffe til de røde fra Anfield. Foto: Lee Sanders/EPA/Scanpix
ALDRI I TVIL: Den svenske dommeren Peter Fröjdfeldt var hele tiden sikker på at han gjorde det rette da han blåste straffe til de røde fra Anfield. Foto: Lee Sanders/EPA/Scanpix Vis mer

På tross av hysteriet som har oppstått koste Fröjdfeldt og hans assistenter seg likevel under gårsdagens batalje.- Det føles som det gikk ganske bra, og vi har bare fått positiv respons i ettertid.

Svensken måtte samtidig innrømme at stemningen på Anfield var noe han neppe hadde sett maken til i svensk ligafotball.

- Det var utrolig, man hørte knapt hva man tenkte. Vi i dommerteamet kunne såvidt kommunisere med hverandre gjennom headsettet, avslutter Peter Fröjdfeldt.

- Soleklar straffe, jeg var aldri i tvil
REAGERER IKKE: Dommersjef i NFF og tidligere toppdommer Rune Pedersen støtter sin svenske kollega.