TUNGE DAGER: Det har vært en tøff sesong så langt for Manchester United, som ligger på en sjuendeplass på tabellen. I fjor vant de serien med 12 poeng. Her har Juan Mata dratt drakta over hodet i kampen mot Tottenham tidligere denne våren, en kamp United tapte. Men Mata lover nå at solen vil skinne igjen for storlaget. Foto: REUTERS/Darren Staples
TUNGE DAGER: Det har vært en tøff sesong så langt for Manchester United, som ligger på en sjuendeplass på tabellen. I fjor vant de serien med 12 poeng. Her har Juan Mata dratt drakta over hodet i kampen mot Tottenham tidligere denne våren, en kamp United tapte. Men Mata lover nå at solen vil skinne igjen for storlaget. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

- Solen vil skinne igjen. Det er jeg sikker på

Matas melding til United-fansen før returoppgjøret mot Olympiakos.

Manchester Uniteds Juan Mata innrømmer at 0-2-tapet for Olympiakos i åttedelsfinalen i mesterligaen var et hardt slag. Nå håper han United-fansen kan hjelpe laget til avansement.

Det greske mannskapet kommer til Manchester og Old Trafford onsdag. Der må rødtrøyene, som tapte 0-3 for Liverpool søndag, samle seg og slå hardt tilbake etter uker med dårlige prestasjoner.

- Vi hadde en god treningsuke og gledet oss til derbyet. På kampdagen gikk likevel alt galt. Det var et tøft tap og vi må glemme den kampen de neste ukene, skriver midtbanespilleren på sin blogg.

United ligger under 0-2 for Olympiakos etter den første kampen av to åttedelsfinaler. Mata mener United-supporterne hjemme i Manchester må hjelpe dem til å snu resultatet.

- Om vi scorer i løpet av de første minuttene tror jeg vi kan klare det, om vi får deres (fansens) hjelp. Som i kampen mot Liverpool føler jeg meg dårlig for at vi ikke ga dere det dere ville ha, skriver Mata.

- Denne stormen vil legge seg og solen vil skinne igjen. Det tviler jeg ikke på.

(NTB)