Salget av Romelu Lukaku

- Solgte feil spiller

Sky Sports-ekspert John Hartson mener det var feil av Ole Gunnar Solskjær å kvitte seg med Romelu Lukaku.

SKILT: Bestekompisene Romelu Lukaku og Paul Pogba ble skilt etter at førstnevnte dro til Inter i sommer. John Hartson mener derimot at belgieren burde blitt værende, og at Pogba skulle blitt solgt. Foto: Oli Scarff / AFP / NTB Scanpix
SKILT: Bestekompisene Romelu Lukaku og Paul Pogba ble skilt etter at førstnevnte dro til Inter i sommer. John Hartson mener derimot at belgieren burde blitt værende, og at Pogba skulle blitt solgt. Foto: Oli Scarff / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MANCHESTER (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjærs Manchester United har fått sin verste start i Premier League på 27 år, med bare fem poeng på fire kamper.

I morgen venter en tøff kamp mot Leicester, som fortsatt er ubeseiret.

United fikk en forrykende start med 4-0 mot Chelsea, men siden har det buttet imot foran mål med tre mål på tre kamper. Solskjær har blant annet påpekt at han savner enkle «drittmål» fra angriperne sine, Marcus Rashford og Romelu Lukaku.

Sky Sports-ekspert John Hartson mener dette viser at det var feil av Solskjær å selge Romelu Lukaku til Inter, hvor han har åpnet sesongen med to mål på to seriekamper.

- Jeg mener Manchester United fortsatt har fryktelig mange problemer. Se på Paul Pogba. For meg ser det ut som han har solgt feil spiller, sier Hartson på The Debate, sitert av blant annet Manchester Evening News.

- Spiller på 75 prosent

De begge ble ryktet vekk i sommer. Til slutt dro Romelu Lukaku til Inter for 74 millioner pund, mens Pogba ble værende til tross for at både Juventus og Real Madrid skal ha vært desperate etter å hente han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer