Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solheim blir politisk rådgiver

Slutter som informasjonssjef i Norges Fotballforbund.

BLIR RÅDGIVER: Fotballforbundets informasjonssjef Roger Solheim gratulerer tidligere kulturminister Trond Giske med 40-årsdagen i 2006. Nå blir Solheim politiske rådgiver for den nye kulturministeren Anniken Huitfeldt. Foto Knut Falch, Scanpix
BLIR RÅDGIVER: Fotballforbundets informasjonssjef Roger Solheim gratulerer tidligere kulturminister Trond Giske med 40-årsdagen i 2006. Nå blir Solheim politiske rådgiver for den nye kulturministeren Anniken Huitfeldt. Foto Knut Falch, Scanpix Vis mer

|||

Roger Solheim slutter som informasjonssjef i Norges Fotballforbund (NFF). Han blir politisk rådgiver for kulturminister Anniken Huitfeldt.

Solheim starter i sin nye jobb torsdag, opplyser NFF i en pressemelding.

- Jeg ser tilbake på ti fantastiske år som informasjonssjef i Norges Fotballforbund. Jeg har jobbet med flotte medarbeidere, fått mange morsomme utfordringer, og det er vemodig å ta farvel med NFF. Samtidig gleder jeg meg selvfølgelig til å ta fatt på nye utfordringer, sier Solheim.

Nettredaktør og informasjonsrådgiver Yngve Haavik blir fungerende informasjonssjef fram til en erstatter er klar. Konstituert generalsekretær Erik Loe sier arbeidet med å finne Solheims etterfølger starter umiddelbart.

- Dette er et stort tap for NFF, men vi er glade for at vår organisasjon produserer og utvikler så fine folk, og vi ønsker Solheim lykke til videre, sier Loe.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media