Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solheim imponerte tross tap i landskamp

Taekwondoutøveren Nina Solheim imponerte i sin kamp i verdenscupen i Bangkok. Likevel ble det tap på det norske landslaget i landskampen mot Kina.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv om Nina Solheim knuste Wang Meng Li hele 7-0 i +68-kilosklassen, holdt det ikke til seier for Norge i landskampen mot Kina.

Norge kvalifiserte seg til lagkonkurransen ved å komme på en femteplass etter de individuelle kampene i verdenscupen. Bare de åtte beste nasjonene er med i lagkonkurransen.

For de andre norske utøverne ble det tap. Siv Anja Mienna fra Heimdal tapte sin kamp 0-7 mot Wu Jing Yu i 54-kilosklassen, men der ble det gjort en tabbe fra Kina. Mienna møtte feil motstander. Det førte til at Norge vant også den kampen.

I 61-kilosklassen tapte imidlertid Julia Fieler fra Nesodden 4-6 mot Dong Feng Ming og Laila Nguyen fra Moss tapte 0-4 i 47-kilosklassen. Norge hadde ingen utøver i -68-kilosklassen og tapte derfor landskampen 2-3 mot en av favorittnasjonene, Kina.

(ANB)

STERK SEIER: Nina Solheim gjorde sitt mot Kina.