Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solheim og Fuglum svarte om seriestarten i England

Les alle svarene.

SVARER DEG: Canal Plus-studioanker Dag Solheim svarer på dine spørsmål om seriestarten i England fredag klokka 12.Foto: Canal Plus
SVARER DEG: Canal Plus-studioanker Dag Solheim svarer på dine spørsmål om seriestarten i England fredag klokka 12.Foto: Canal Plus Vis mer

• Nederst i saken finner du svarene fra Dag Solheim og Arve Fuglum.

(Dagbladet.no): Lørdag starter 10 måneders høytid for de som elsker engelsk fotball.

- Det er fantastisk med seriestart. Det er blanke ark for alle og store forventninger, sier Dag Solheim.

Han er sportssjef og vert for Canal Plus-sendingene i helga, og stiller opp fredag kl. 12 sammen med kommentator Arve Fuglum.

Solheim skal geleide fotballfolket gjennom en maratonlørdag, som starter allerede kl. 13 med studioopptakt.

- Vi starter med studio en halvtime tidligere enn før. Det er nytt. Ellers kan vi friste med at sendingene blir bygd på samme lest som tidligere, men det blir noen endringer. Vi kommer til å være ennå mer til stede i England, med kommentatorene som er på plass. Slik at seerne skal føle at de er på plass.

Spennende gjester og intervjuer
- Vi håper å øke mengde med spiller- og trenerintervjuer etter kamper, vi skal forsterke trenden fra i fjor der vi økte utover sesongen.

Og det blir gjester, masse gjester. Tidligere Villa- og United-sjef Ron Atkinson er hovedgjest i helgen, dessuten kommer også Ronny Johnsen på besøk.

I tillegg vil ekte supporterer få tid i TV-ruta, som alltid.

- Vi har med representanter for samtlige klubblag som vi har på Sport1-kanalen i helgen, sier Solheim.

Anbefaling
Fuglum skal kommentere Uniteds hjemmekamp mot Birmingham fra Oslo søndag. Kollega Kenneth Fredheim får første økt på plass i England og skal formidle inntrykk både lørdag og søndag.

- Kenneth er i England den første helga. Vi har alltid en mann over i England hver helg, men det blir to kommentatorer under superhelger.

Hvis du lurer på om du kan få være gjest i studio, så er det bare å få noen til å anbefale deg.

- Det er bare å kontakte Canal Plus, men jeg tar sjelden med gjester som selv mener de bør være i studio. Det er best om de blir foreslått av andre. Det er moro folk engasjerer seg og har lyst til å være med, sier Solheim.

Hva lurer du på før seriestarten? Hvorfor holder Solheim med Arsenal og Fuglum med Leeds? Hva kan gutta fortelle om quizduellene som starter i september? Nå er det din tur til å spørre!

SVARER DEG: Canal Plus-kommentator Arve Fuglum svarer på dine spørsmål om seriestarten i England fredag klokka 12.Foto: Canal Plus
SVARER DEG: Canal Plus-kommentator Arve Fuglum svarer på dine spørsmål om seriestarten i England fredag klokka 12.Foto: Canal Plus Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling