Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solheim vurderer å legge opp

Fikk tøff beskjed.

Nina Solheim vurderer å legge opp etter at taekwondo-treneren Michael Jørgensen har valgt å slutte.

– Jeg må ha en plan, noe som jeg kan tro på, for at jeg skal fortsette å legge ned så mye tid og engasjement i taekwondo. Det er tøft å få en slik beskjed slengt i fleisen. Jeg var på god vei, men nå får jeg nok en utfordring å ta tak i. Vi får se hvordan det går, sier Solheim til Adresseavisen.

Onsdag ble det kjent at Jørgensen gir seg som trener på det norske landslaget etter åtte år. De siste seks årene har han også vært personlig trener for Namsos-jenta.

(ANB)

UTEN TRENER: Nina Solheim fortviler over at treneren slutter. Her i sparring med tvillingsøster Mona. Foto: Scanpix
UTEN TRENER: Nina Solheim fortviler over at treneren slutter. Her i sparring med tvillingsøster Mona. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling