Solid Bayern-seier og fem Lyon-mål

Begge på vei mot avansement.

Gode avslutninger og litt flaks hjalp Bayern München til 3-0 seier over Fiorentina og styrket tabellposisjon i gruppe F i Champions League.

Miroslav Klose slo til og ga hjemmelaget ledelsen etter bare fire minutter. En viktig scoring som gjorde at tyskerne fikk den nødvendige roen. Halvveis ut i omgangen økte Bastian Schweinsteiger til 2-0, og da var mye gjort.

Bayern München hadde god kontroll etter de to første målene, og den tredje kom ikke før i kampen aller siste spilleminutt. Zé Roberto fastsatte sluttresultatet.

Gode avslutninger og litt flaks gjorde at den tyske seieren ble så stor. Forsvarsspillet var ikke patent, men Bayern-spillerne hadde marginene på sin side og red av farlige angrep fra Fiorentina.

Franske Lyon ligger på andreplass i gruppa, bak tyskerne, og John Carews gamle klubb fikk en tung start i Romania. Steaua Bucuresti scoret to ganger i løpet av de første ti minuttene, men Lyon slo tlbake. Kader Keita og Karim Benzema sørget for at det sto 2-2 etter en drøy halvtime.

Ovidiu Petre sendte hjemmelaget i ledelsen igjen, før Benzema scoret sitt andre for kvelden og utliknet. Mot slutten av kampen scoret Fred to ganger og første for en sterk Lyon-seier i den rumenske hovedstaden.

Etter tre kamper topper Bayern München gruppe F med sju poeng, to poeng foran Lyon. Fiorentina ligger nest sist med bare to poeng.

(NTB)

SOLIDE UTE:  Bastian Schweinsteiger og Bayern München sliter i Bundesliga, men gjør det bra i Champions League. Foto: AFP
SOLIDE UTE: Bastian Schweinsteiger og Bayern München sliter i Bundesliga, men gjør det bra i Champions League. Foto: AFP Vis mer
Solid Bayern-seier og fem Lyon-mål