Solid debut av Kjølø

Stabæks Mike Kjølø hadde aldri spilt landslagsfotball for Norge inntil i går. Da var han med fra start mot Sverige og spilte godt på høyrebacken.

- Stort for meg. Jeg har vært med på viktige seriekamper både i Norge og Sverige, og i mesterligaen, men dette tar kaka. Jeg synes det gikk bra, nå får vi se om det blir flere kamper, sa en særdeles godt fornøyd Kjølø til NTB etter 90 vel gjennomførte minutter.

Han åpnet litt forsiktig, men gjorde få feil. Bortsett fra litt småtrøbbel i et par luftdueller hadde han full kontroll på løpsvillige svensker. Tacklingene satt, og oppspillene var stort sett presise.

- Jeg var mest opptatt av det defensive, og å gi John Carew sjanser til å komme seg fram. Det var ikke første prioritet for meg å komme til dødlinja for å legge inn. Vi får ta et skritt av gangen her, mente Kjølø.

  • Nils Johan Semb mente at Kjølø kom meget godt fra debuten. Han vurderer kandidater fortløpende, både på kort og lang sikt.

- Jeg var spent, og bare litt nervøs. Jeg valgte trygge løsninger for å komme i gang. Hyggelig at Semb sier jeg var bra, sa Kjølø.