Solid lønnsøkning for Larsson

Nå har Henrik Larsson fått betalt for sine 53 mål for Celtic sist sesong. I sin nye kontrakt med skottene får han 200.000 mer i uka.

Det er liten tvil om at Henrik Larsson fortjente et lønnshopp etter fjorårets fantastiske scoringsrekord i skotsk fotball, med 53 mål. Nå har Celtic gitt ham ny kontrakt, verd 460.000 kroner i uka og Larsson har skrevet under for tre nye år.

Larssons manager i Celtic, Martin O'Neill, er ikke i tvil om at spissen er verd hver eneste krone.

- I sammenligning med andre store spillere, trenger vi ikke betale han veldig mye penger. Nå får han bare betalt for det han har gjort for Celtic tidligere. Henrik fortjener pengene, sier O'Neill.

Svenskens tidligere kontrakt var verd 264.000 i uka og han har dermed fått en lønnshopp på to hundre tusen. Dermed kan en rekke store klubber se langt etter goalgetterens tjenester.

- Jeg tror hans hjerte er her, det ville vært en stor skuffelse for spillerne, meg, og publikum hvis han ikke hadde signert, sier O'Neill.

<B>RIK:</B> Henrik Larsson løfter her en av de tre trofeene Celtic vant forrige sesong, nå har svensken fått lønn for strevet.