Solid Molde-seier

MOLDE (NTB): Molde vant en ny solid seier med 4-0 over Sogndal, og følger dermed Rosenborg som en skygge i tabelltoppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med 15-0 i målforskjell på de fire siste kampene, skulle en tro at alt var bare fryd og gammen i rosenes leir. Slik er det likevel ikke. Molde-trener Erik Brakstad var misfornøyd med enkeltspilleres innsats mot Sogndal.

Først helt på tampen av første omgang fikk Molde inn sitt første mål. Inntil da hadde Sogndal kjempet kollektivt og godt i forsvar, og ikke minst en dyktig Terje Skjeldestad i Sogndal-målet holdt laget inne i kampen.

Det var Andreas Lund som omsider fikk headet inn 1-0 etter et meget godt angrep. 2-0 kom i begynnelsen av andre omgang da den eneste gjenværende av den gamle S-rekka, Ole Bjørn Sundgot, hang i lufta og lobbet over Skjeldestad. Sundgot blir bedre og bedre for hver kamp.

Mer Molde

Etter dette ble det mer og mer Molde.

Sogndal-trener Trond Fylling var ærlig nok til å innrømme at gjestene gikk på banen for å ødelegge mest mulig for Molde og for å få med seg det ene poenget hjem.

For Molde var dette en vanskelig kamp, og Erik Brakstad er redd forventningspresset vil bli et hovedproblem i flere av de kommende kampene også.

Duoen Andreas Lund og Odd Inge Olsen var banens beste spillere. Moldes forsvar, inkludert Norges gjerrigste keeper Morten Bakke, var med få unntak veldig solid i denne kampen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer