Solli: - Jeg var dritdårlig

Rosenborgs midtbanekriger var veldig skuffet over egen innsats etter gårsdagens seier mot Brann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for 4-1 og overbevisende effektivitet mot Brann søndag kveld, var Jan Gunnar Solli svært misfornøyd med sitt eget spill.

- Jeg var dritdårlig, uttalte Solli til Adresseavisen etter kampen.

Feilpasninger i fleng

Telemarkingen, som har spilt høyrekant for landslaget de siste to kampene, var tilbake i midtbanerollen i Rosenborgs kveldskamp mot Brann.

Den første halvtimen så det ut som Solli ønsket å bli Brann-spiller hvis man skal dømme ut fra antall tversoverpasninger til spillere i røde trøyer.

- Det hadde vært ille hvis noen av mine ballmisser endte i mål, kommenterte en svært skuffet Solli.

Til tross for skuffelsen klarer Solli å glede seg over seieren og se fram mot neste kamp.

Klar for Zidane

- Onsdag er det nye muligheter, og det gleder jeg meg til, smilte Solli til Adressa og forsikret alle at han var klar til midtbaneduellen mot Beckham, Zidane og resten av Real Madrid denne uka.

LITE FORNØYD: Rosenborgs Jan Gunnar Solli var skuffet over seg selv etter kampen mot Brann, men gleder seg over resultatet og ser fram til onsdagens kamp mot Real Madrid. FOTO: SCANPIX
LITE FORNØYD: Rosenborgs Jan Gunnar Solli var skuffet over seg selv etter kampen mot Brann, men gleder seg over resultatet og ser fram til onsdagens kamp mot Real Madrid. FOTO: SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer