Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solli med to målgivende for New York

Red Bulls banket Toronto.

BIDRO: Jan Gunnar Solli hadde en fin dag i Red Bulls-drakt. Her i kamp med Darlington Nagbe under en tidligere kamp i juni.Foto: SCANPIX/AP/Don Ryan
BIDRO: Jan Gunnar Solli hadde en fin dag i Red Bulls-drakt. Her i kamp med Darlington Nagbe under en tidligere kamp i juni.Foto: SCANPIX/AP/Don Ryan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Backen Jan Gunnar Solli la opp til begge de to første målene da New York Red Bulls banket Toronto 5-0 i Major League Soccer natt til torsdag norsk tid.

En annen kjenning fra norsk eliteserie, tidligere Tromsø-spiller Joel Lindpere, la opp til de to siste målene og gjorde selv målet som ga ledelse 3-0.

Men det var Solli som viste tenner først. 33 minutter ut i 1. omgang raidet han på høyrekanten, og innlegget havnet til slutt hos Thierry Henry som scoret sitt niende seriemål for sesongen.

Fem minutter senere var Solli på et nytt dribleraid, og denne gangen serverte han ballen til Luke Rodgers, som la på til 2-0.

Juan Agudelo gjorde 4-0 og 5-0 foran 15.269 tilskuere.

Laget til Solli overtok ledelsen i Eastern Conference etter storseieren mot laget fra Canada.

(NTB)