HØYST USIKKER: Brann-spiller Jan Gunnar Solli kom inn som innbytter mot Island på fredag. I går vred han ankelen på trening, og det er tvilsomt om han kan bidra i kampen mot Portugal på tirsdag. Foto: Erlend Aas, Scanpix
HØYST USIKKER: Brann-spiller Jan Gunnar Solli kom inn som innbytter mot Island på fredag. I går vred han ankelen på trening, og det er tvilsomt om han kan bidra i kampen mot Portugal på tirsdag. Foto: Erlend Aas, ScanpixVis mer

Solli neppe aktuell mot Portugal

Vred ankelen på trening i går.

||| Jan Gunnar Solli var den eneste i troppen som ikke deltok på dagens landslagstrening. Han blir neppe klar til kamp mot Portugal.

- Jeg fikk en lei vridning i ankelen under treningen på Island i går. Det er en ekkel følelse som jeg ikke har kjent før, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg er høyst usikker til kampen, sier Brann-spilleren.

- Vi er ikke ferdige med å utrede skaden ennå, men Jan Gunnar er høyst tvilsom til kampen, sier landslagslege Thor Einar Andersen.

- Det er ingen alvorlig skade, men den er også litt spesiell, så det er vanskelig å si akkurat hvor lang tid det vil ta før han er klar igjen.

Solli kom inn som innbytter da Norge slo Island fredag.

Uten ham vil troppen igjen bestå av 20 spillere, ettersom John Carew sluttet seg til landslagskameratene igjen og trente med dem på Bislett i dag.

- I utgangspunktet er John klar til kamp. Han har trent bra i to økter for seg selv og i to økter med Vålerenga, og i øyeblikket er det ingen medisinsk grunn til at han ikke kan spille tirsdag, sier Andersen.

Ellers kom alle som spilte i Reykjavik seg greit gjennom kampen.

- Moa ble litt stiv i låret, men det har vi greid å løse opp igjen.

(NTB)