Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solli og Vaagan Moen snart tilbake for Brann

Rekker trolig Viking-kampen.

SNART SKADEFRIE: Jan Gunnar Solli (t.v.) og Petter Vaagan Moen mistet seriestarten med skade. Nå er duoen snart tilbake i Brann-drakta.Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX .
SNART SKADEFRIE: Jan Gunnar Solli (t.v.) og Petter Vaagan Moen mistet seriestarten med skade. Nå er duoen snart tilbake i Brann-drakta.Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Brann-profilene Jan Gunnar Solli og Petter Vaagan Moen satser på å være tilbake i full trening onsdag.

Begge spillerne gikk glipp av seriestarten mot Haugesund sist lørdag på grunn av skader. Solli ble skadd i treningskampen mot Helsingborg da han fikk et ublidt møte med knottene til en motspiller.

- Det har vært veldig god progresjon. Jeg har hatt god hjelp og tatt meg noen dager ekstra og brukt dem godt. Nå begynner såret å gro, og jeg er godt fornøyd med å kunne gjennomføre en god fireminutters intervalløkt med ball, sa Solli til bt.no etter mandagens trening.

Midtbanespilleren er lettet over at han snart er tilbake i aksjon. Han sier han er klar til Viking-kampen.

- Siden den stemplingen var såpass hard, så er jeg glad for at de to siste stingene gikk utenfor akillessenen. Hvis ikke, så kunne den ha hengt i en tynn tråd. Da snakker vi om å være ute i lang, lang tid, sier Solli.

Petter Vaagan Moen måtte opereres på grunn av en meniskskade.

- Nå har jeg testet meg i dag (mandag) og håper å være klar til å trene for fullt onsdag, sier Vaagan Moen til bt.no.

Brann møter Viking på bortebane søndag.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!