Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solli scoret da New York Red Bulls vant

Målgivende av Henry.

SCORET: Jan Gunnar Solli fikk en enkel jobb med å trygge ledelsen i tilleggstiden etter at Markus Holgersson hadde sendt vertene i føringen etter en times spill. Foto: Andy Marlin/Getty Images/AFP
SCORET: Jan Gunnar Solli fikk en enkel jobb med å trygge ledelsen i tilleggstiden etter at Markus Holgersson hadde sendt vertene i føringen etter en times spill. Foto: Andy Marlin/Getty Images/AFP Vis mer

Jan Gunnar Solli scoret New Yorks siste mål da laget slo Houston Dynamo 2-0 på hjemmebane i MLS fredag.

Nordmannen fikk en enkel jobb med å trygge ledelsen i tilleggstiden etter at Markus Holgersson hadde sendt vertene i føringen etter en times spill.

Thierry Henry ble frispilt på venstrekanten og fikk løpe alene mot mål. I midten av feltet ventet Solli, som kun trengte å sette inn den ferdigscorede pasningen fra Henry for åpent mål.

Solli kom inn for Sebastien Le Toux i kampens 78. minutt og fikk dermed omtrent et kvarter på banen for New York, som reiste seg etter tap for Montreal i forrige kamp.

For vertene var for øvrig nykomlingen Tim Cahill fra Everton involvert i begge scoringene. Han var nest sist på Holgerssons scoring og tredje sist på ballen da Solli punkterte kampen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media