Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solli tar på seg skylda

Nettmøte med Jan Gunnar Solli nå! Spør RBK-spilleren.

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Skuffelsen lyste av øynene til Jan Gunnar Solli etter tapet mot PSV. Og han går langt i å ta på seg skylda for baklengs nummer to. Selv om han er litt usikker på om det virkelig var hans skyld.

- Det er utrolig kjipt å tape denne kampen. Jeg følte vi fortjente minst uavgjort, sier Solli til Dagbladet.no.

- Fotball er ikke alltid rettferdig, og vi taper matchen på en grov feil, fortsetter han.

Og feilen var at ingen fulgte John de Jong inn i feltet da Vennegoor of Hesselink slo Hoftun i lufta. Men hvem skulle egentlig ha fulgt ham?

- Jeg gir ikke skylda til noen, men jeg stiller såpass store krav til meg selv at jeg mener jeg kunne ha vært i den duellen, sier Solli.

Og gir følgende forklaring på hvorfor han ikke var det:

- Vi stoler så mye på Erik at vi tror han klarer det sjøl. Både jeg og Stensaas er i gang med å tenke kontring allerede, og så kommer ballen inn i feltet igjen, sier han.

- Så det er du som skal følge de Jong i situasjonen?

- Jeg tar min del av ansvaret, men jeg er usikker på om jeg skal ta hele ansvaret, sier Solli. For vanligvis skal den sentrale midtbanespilleren feie unna i de situasjonene. Og da den lange ballen kom var Solli omplassert som indreløper.

Han nekter å snakke om noe annet enn at de fortsatt kan gå videre fra denne gruppa. Selv om han vet det blir tungt. Og dessuten har han like mye fokus på det som skal skje i Tippeligaen de neste to ukene. Han frykter ikke at tapet i kveld drar trønderne enda mer ned enn det de har vært i det siste.

- Nå spiller vi for seriegull, og det er det som teller, sier Solli til Dagbladet.no.

- Og det har jeg klokkertro på at vi klarer!

FULGTE IKKE:</B> Jan Gunnar Solli mener han burde forhindret PSVs seiersmål.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media