Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sollied: - Avgjøres i 2. omgang

TRONDHEIM (NTB): Trond Sollied tror kampen mot Galatasaray blir avgjort i andre omgang. - Da kommer den eventuelle forskjellen på lagene fram, sier han.

Galatasaray spiller med den samme innpåslitne mann-mann-markeringen som gjorde hjemmekampen mot Brugge til et slikt slit for trønderne.

- Det blir tett i første omgang. Vi må stresse dem mest mulig, så kommer åpningene i andre omgang, mener Sollied. Og det gjorde de jo mot Brugge, der Rosenborg til slutt fikk slitt ut oppasserne sine og scoret to mål.

Ellers så vil Belgia-farer Sollied ikke gi seg i kast med absolutter av typen «Rosenborg MÅ vinne».

- Vi fokuserer ikke på resultatet. Det kommer som en konsekvens av det som skjer på banen, sier han prosessorientert. Men resultatene hittil i gruppa, som Galatasaray leder overraskende, åpner for mange muligheter.

- Vi må nok vinne kampen for å vinne gruppa. Men for å bli nummer to holder det kanskje med uavgjort. Vi vet mer etter morgendagens kamper, når alle har spilt mot hverandre, sier Sollied.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media