Sollied advarer Barcelona

Trond Sollieds Brügge trakk superstjernene i Barcelona i UEFA-cupens 3. runde. - Skal Barcelona vinne må de yte sitt beste. Hvis ikke kan de få seg en overraskelse, sier Sollied til Dagbladet.no.

Trond Sollied har stor suksess som trener for belgiske Brügge. Etter 11 kamper står laget bokført med 11 strake seiere.

23. november venter Barcelona i det første møtet i UEFA-cupen. Sollied lar seg ikke skremme av det spanske storlaget.

- Det er for tidlig å si noe om sjansene til å gå videre. Barcelona ble jo slått ut av Champions League - det må jo være en grunn til det.

Sollied har ikke sett Barcelona tidligere i år, men vet sånn delvis hva spanjolene står for.

Rivaldo og Kluivert

- Jeg vet de har et stort innslag av hollendere, selv om det var flere før. Laget har klassespillere i alle ledd. Rivaldo og Kluivert er vel de største stjernene, sier Sollied, som ikke er sikker på om han rekker å få sett Barcelona «live» før den første kampen i Brugge.

- Det kommer jeg til å gjøre hvis jeg har tid. Jeg kommer uansett til å se litt video av dem. Jeg er veldig avslappa på dette - det er ennå lenge til vi skal møte dem. Men det er en bakdel at vi begynner hjemme, sier den tidligere RBK-treneren.

St. Gallen bedre enn Barca?

Brugge spilte uavgjort 1-1 mot sveitsiske St. Gallen i går, men avanserte til 3. runde med 3-2 sammenlagt.

- Vi spilte en veldig bra bortekamp mot St. Gallen som slo ut Chelsea. Det var et bra lag. Barcelona har nok ikke like godt forsvar som sveitserne, sier Sollied.