Sollied blir med i trenertrio?

Trond Sollied sier ja til å underkaste seg Nils Arne Eggen. Det ble klart da den sportslige ledelsen i Rosenborg, inkludert trenerne, hadde møte i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Forslaget for neste år er en trenertrio med både Sollied, Eggen og årets assistenttrener Ole By Rise. Forslaget skulle behandles i styremøte i kveld.

Sollieds framtid i Rosenborg har vært uviss siden det tidligere i høst ble klart at Eggen kommer tilbake i full trenerstilling fra nyttår. Tanken om at noen skulle være «likestilt» hovedtrener med Nils Arne Eggen ble regnet som utopisk, og Sollied har siden vært regnet som en ganske sikker flyttekandidat, og blitt knyttet til flere klubber. Men nå ser det ut til at han blir likevel.

- Jeg trives fortsatt godt i Trondheim og Trøndelag, sa han i dag etter møtet. I likhet med sine trenerkolleger var han forsiktig med å uttale seg på grunn av at det hele ikke er offisielt før det er styrebehandlet og kontraktene er undertegnet.

Kall meg gjerne vaskekone

Men Sollied kunne i hvert fall si så mye som at fint lite er klart.

- Jeg har fortsatt ikke skrevet kontrakt. Dermed har vi ikke noen navn på stillingen ennå, svarte han på spørsmål om han nå helt klart, og skriftlig, blir assistenttrener igjen. Slik han var i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer