Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sollied blir trener i Tyrkia

Skal ta over den tyrkiske toppklubben Ankaragücü.

TIL TYRKIA? Trond Sollied har vært klubbløs siden han fikk sparken fra nederlandske Heerenveen i høst. Nå melder tyrkiske medier at han skal overta Ankaragücü. Foto: Maria Cruz/Scanpix
TIL TYRKIA? Trond Sollied har vært klubbløs siden han fikk sparken fra nederlandske Heerenveen i høst. Nå melder tyrkiske medier at han skal overta Ankaragücü. Foto: Maria Cruz/Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet): Tyrkiske medier skriver i dag at Trond Sollied skal ta over Ankaragücü, som ligger på tolvteplass i serien med bare 13 poeng på 12 kamper.

Sollied skal ha kommet til enighet med klubbens president om sin personlige kontrakt og skal komme til Istanbul i kveld for å signere kontrakten, melder blant andre ligtv og fanatik.

- Dette har jeg ingen kommentar til. Jeg snakker av prinsipp ikke om noen klubber før en avtale er klar, sier Sollied til VGNett.

Sollied har tidligere hatt stor suksess som trener i Belgia for Club Brugge og Gent. Han har også trent Bodø/Glimt, Rosenborg og Olympiakos. I høst fikk han sparken i Herenveen.

Han har vært trukket fram som aktuell kandidat både for jobben som norsk landslagstrener og som ny trener for Rosenborg, men nå ser det ut som han drar østover isteden.

Ankaragücü spiller sin neste kamp 22. november borte mot Eskisehirspor.

Trond Sollied har ikke besvart Dagbladets henvendelser.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media