Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sollied får sparken

Presidenten skal ha fått nok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Siden Trond Sollied overtok Olympiakos i fjor sommer, har han hatt stor suksess i den hjemlige serien. Klubben håpet også han skulle være rett mann til å gi dem et løft i Europa - men der har nordmannen floppet.

Både i fjor og i år endet Olympiakos aller sist i Champions League-gruppa si, og nå skriver greske aviser at tålmodigheten med Sollied skal være i ferd med å ta slutt, melder VG.

Klubbpresident Socrates Kokkalis skal allerede ha Sollieds etterfølger klar i 46 år gamle Takis Lemonis, som ledet Olympiakos mellom 2001 og 2003.

Forholdet mellom Trond Sollied og stjernespilleren Rivaldo skal være svært kjølig. Etter hjemmetapet mot Roma i Champions League ga brasilianeren uttrykk for sterk misnøye med nordmannens disposisjoner for åpne mikrofoner.

- Rivaldo fortalte at han var misfornøyd med taktikken. Han syntes det var altfor mange lange baller opp mot spissene. Han ga Sollied, og systemet han representerer, skylda for at han selv var lite delaktig i spillet, sa sjefsredaktør George Mazias i Sportday til Dagbladet.

Sollied selv uttalte nylig at han ikke følte noe press for å avansere i Champions League.

- Jeg føler ikke noe mer press her enn andre steder jeg har vært. Jeg har mitt eget press. Hvis vi går videre i Europa - noe vi ikke klarte forrige sesong - så er det positivt, sa Sollied til Dagbladet.

PÅ VEI UT?: Trond Sollieds dager i Olympiakos kan være talte, etter at klubben også i år mislyktes totalt i Champions League. Foto: Aleksander Nordahl
PÅ VEI UT?: Trond Sollieds dager i Olympiakos kan være talte, etter at klubben også i år mislyktes totalt i Champions League. Foto: Aleksander Nordahl Vis mer
image: - Sollied får sparken

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!