Sollied har strategiene klare

Rosenborg-trener Trond Sollied har strategiene klare foran morgendagens mesterliga-avslutning.


VIL HOLDE NULLEN: - Et mål tidlig i kampen vil sette sitt preg på den. Jo lenger vi klarer å holde nullen, jo mer kommer Juventus sine problemer for tiden til syne, mener Sollied.

- Vi har tre hovedstrategier avhengig av utviklingen i de to kampene. Jeg vil ikke konkretisere noe mer, det er ingen grunn til å gi Juventus noe gratis, sa Sollied på pressekonferansen på spillerhotellet Turin Palace i ettermiddag.

Men Sollied og assistenttrener Ola By Rise kan ha sett for seg følgende:

Bent Inge Johnsen trekkes ned som ekstra midtstopper i en 5-3-2-formasjon i en situasjon hvor Rosenborg ligger an til avansement utover i kampen?
Bjørn Otto Bragstad kjøres fram i angrep i en sluttspurt for å redde et avgjørende resultat?
En forsvarspiller ofres til fordel for Totto Dahlum i en offensiv 3-3-4- formasjon?

Usikker
- Utgangspunktet vårt er som ellers. Vi angriper når vi kan, og forsvarer oss når vi må. Men vi må ha planer som kan settes ut i livet avhengig av hva som skjer i begge kampene. Det spiller ingen rolle hvis vi ryker ut av turneringen med ett eller to mål. Det viktigste er at vi har gjort alt vi kan for å gå videre, konkluderte Trond Sollied.

Rosenborg-treneren er veldig usikker på hvordan kampbildet blir seende ut. Han regner med at Juventus kommer til å kjøre tøft ut, men selv om de må vinne vil de forsøke ikke å ta for store sjanser framover på banen.

- Et mål tidlig i kampen vil sette sitt preg på den. Jo lenger vi klarer å holde nullen, jo mer kommer Juventus sine problemer for tiden til syne, mente Sollied.

For Rosenborg-treneren har registrert at morgendagens motstander har problemer. Situasjonen er en annen enn da en imponert Sollied kom hjem fra spiontur før kvartfinalene i fjor vår.

(NTB)