Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sollied hastet forbi pressekorpset

Får trolig sparken fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En rekke greske aviser skrev forrige uke at Trond Sollied er ferdig som trener i Olympiakos, og at han ville få beskjeden når han var tilbake på gresk jord.

I kveld landet Sollied i Athen etter å ha tilbrakt jula hjemme i Norge. Et tallrikt pressekorps hadde møtt opp på flyplassen, men nordmannen var ikke spesielt taletrengt på spørsmål om hans tid i klubben var over.

- Jeg vet ingenting. Det er bare rykter. God jul til dere alle, sa Sollied ifølge den greske sportsavisa Sportsday.

Sollieds tilbakekomst var hovedoppslaget hos flere greske nettsteder i kveld. Linkene finner du her:

• http://sportnews.flash.gr/

• http://sports.e-go.gr/

• http://www.sport-fm.gr/

Han dro imidlertid ikke til stadion for å snakke med visepresident Giorgos Luvaris slik mange hadde forventet, men fortalte journalistene at han hadde tenkt seg rett hjem.

TRAVELT: Greske presse stilte mannssterke da Trond Sollied i kveld landet på gresk jord etter juleferien. Men nordmannen var ordknapp og betegnet skriveriene om at han er ferdig som Olympiakos-trener som rykter. Foto: Alexandros Vlachos/Sportday
TRAVELT: Greske presse stilte mannssterke da Trond Sollied i kveld landet på gresk jord etter juleferien. Men nordmannen var ordknapp og betegnet skriveriene om at han er ferdig som Olympiakos-trener som rykter. Foto: Alexandros Vlachos/Sportday Vis mer

Fra før av er det kjent at Takis Lemonis - som trente Olympiakos til to seriegull i 2001 og 2002 - har sagt opp jobben sin i Xanthia.

Greske medier mener med sikkerhet å vite at Lemonis blir klubbens nye trener.

- Lemonis har ikke signert kontrakten ennå, men de er kommet til muntlig enighet, sa sportsredaktør George Mazias i Sportday til Dagbladet.no i forrige uke.

Han legger ikke stor vekt på at Sollied også i kveld avfeide skriveriene om at han får sparken.

- Det er snakk om kort tid før han får beskjeden. Denne framgangsmåten er vanlig i Hellas. I morgen kommer han til å dra til Olympiakos\' klubbkontorer, hvor kontrakten vil bli avsluttet, sier Mazias.

Trond Sollied har ikke besvart Dagbladet.nos henvendelser torsdag kveld.

image: Sollied hastet forbi pressekorpset

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!