Sollied hastet forbi pressekorpset

Får trolig sparken fredag.

(Dagbladet.no): En rekke greske aviser skrev forrige uke at Trond Sollied er ferdig som trener i Olympiakos, og at han ville få beskjeden når han var tilbake på gresk jord.

I kveld landet Sollied i Athen etter å ha tilbrakt jula hjemme i Norge. Et tallrikt pressekorps hadde møtt opp på flyplassen, men nordmannen var ikke spesielt taletrengt på spørsmål om hans tid i klubben var over.

- Jeg vet ingenting. Det er bare rykter. God jul til dere alle, sa Sollied ifølge den greske sportsavisa Sportsday.

Sollieds tilbakekomst var hovedoppslaget hos flere greske nettsteder i kveld. Linkene finner du her:

• http://sportnews.flash.gr/

• http://sports.e-go.gr/

• http://www.sport-fm.gr/

Han dro imidlertid ikke til stadion for å snakke med visepresident Giorgos Luvaris slik mange hadde forventet, men fortalte journalistene at han hadde tenkt seg rett hjem.

TRAVELT: Greske presse stilte mannssterke da Trond Sollied i kveld landet på gresk jord etter juleferien. Men nordmannen var ordknapp og betegnet skriveriene om at han er ferdig som Olympiakos-trener som rykter. Foto: Alexandros Vlachos/Sportday
TRAVELT: Greske presse stilte mannssterke da Trond Sollied i kveld landet på gresk jord etter juleferien. Men nordmannen var ordknapp og betegnet skriveriene om at han er ferdig som Olympiakos-trener som rykter. Foto: Alexandros Vlachos/Sportday Vis mer

Fra før av er det kjent at Takis Lemonis - som trente Olympiakos til to seriegull i 2001 og 2002 - har sagt opp jobben sin i Xanthia.

Greske medier mener med sikkerhet å vite at Lemonis blir klubbens nye trener.

- Lemonis har ikke signert kontrakten ennå, men de er kommet til muntlig enighet, sa sportsredaktør George Mazias i Sportday til Dagbladet.no i forrige uke.

Han legger ikke stor vekt på at Sollied også i kveld avfeide skriveriene om at han får sparken.

- Det er snakk om kort tid før han får beskjeden. Denne framgangsmåten er vanlig i Hellas. I morgen kommer han til å dra til Olympiakos\' klubbkontorer, hvor kontrakten vil bli avsluttet, sier Mazias.

Trond Sollied har ikke besvart Dagbladet.nos henvendelser torsdag kveld.

Sollied hastet forbi pressekorpset