Sollied knust av McClarens menn

Twente ydmyket Heerenveen med 6-0.

Uten en syk og småskadd Christian Grindheim ble Heerenveen utklasset og slått 6-0 av Twente i nederlandsk æresdivisjon lørdag.

Grindheim har slitt med influensasymptomer siden han kom tilbake fra landskamp i Ukraina, og har også en liten skade. Han var ikke med i Trond Sollieds tropp lørdag.

Med Englands tidligere landslagssjef Steve McClaren på trenerbenken gjorde hjemmelaget kort prosess. Blaise NKufo og danske Kenneth Perez scoret to ganger hver i første omgang.

I annen omgang økte Marko Arnautovic ledelsen. NKufo satte punktum da han fullførte sitt hattrick i det 72. minutt. Det var eneste mål som ble scoret etter at Tarik Elyounoussi ble byttet inn i det 60. minutt.

Heerenveen ble passert på tabellen både av Twente og av PSV Eindhoven, som vant 4-0 over Heracles.

Serieleder Breda spilte 1-1 mot Nijmegen.

(NTB)

FIKK EN LEKSJON: Trond Sollied og Heerenveen gikk på en stygg smell mot FC Twente, og tapte hele 6-0. Christian Grindheim var syk og spilte ikke. Foto: SCANPIX
FIKK EN LEKSJON: Trond Sollied og Heerenveen gikk på en stygg smell mot FC Twente, og tapte hele 6-0. Christian Grindheim var syk og spilte ikke. Foto: SCANPIX Vis mer