Sollied mister storscorer

Trond Sollieds Brugge er i ferd med å selge midtbanespiller Gert Verheyen til Ipswich for 23 millioner kroner. Les også øvrige nyheter fra britisk fotball.

Den belgiske midtbanestjerna Gert Verheyen har vært i strålende form for Trond Sollieds lag denne sesongen. På åtte kamper har Verheyen scoret ni ganger fra sin midtbaneposisjon. Med det er han nummer to på toppscorerlista.

-Det blir min siste sjanse til å avslutte karrieren utenlands, sier 30 år gamle Verheyen til Sky Sport.

Han innrømmer også at gode lønnsbetingelser kan bidra til at han velger Ipswich som ny arbeidsgiver.

-Lønna i England er tre ganger så høy som i Belgia, og det er klart det frister å legge seg opp litt penger mot tampen av karrieren, sier han.

  • Brugge har vunnet samtlige kamper denne sesongen og leder den belgiske toppserien suverent.
  • OLE GUNNAR SOLSKJÆR scoret kampens første mål da Manchester United tapte 2-4 mot Liverpool i en kamp i reservelagsserien i går. Den norske landslagsspilleren viste prov på sin målfarlighet, da han stakk mellom stopper og back på en stikkpasning fra Dwight Yorke og sendte United i føringen etter 17 minutter. Den tidligere Molde-spilleren var ifølge Liverpools norske hjemmeside en konstant trussel mot Liverpools forsvar, og spesielt hjemmelagets unge debutant Gregory Vignal fikk kjørt seg mot United-spissen. Det var likevel Liverpool som var det klart beste laget, og mål fra Alan Navarro og et hattrick fra Titi Camara sørget for fortjent hjemmeseier.
  • JAAP STAM kan være tilbake på fotballbanen innen to måneder etter en vellykket operasjon på nederlenderens skadde akilles. De første prognosene tydet på at Stam ville være ute i minst tre måneder, men nå håper United at midtstopperen skal være tilbake på banen før andre runde av Champions League tar til i slutten av november.
  • FRANCK SINCLAIR kan være på vei fra Leicester til Charlton. Sinclair har ikke greid å spille seg inn i serieleder Leicesters startoppstilling og ønsker seg nå til en klubb der sjansene for førstelagsspill er større. Ifølge Sky Sports nettside har Charlton sagt seg interessert i den tidligere Chelsea-backen.
  • CHRISTIAN BASSEDAS har endelig debutert for Newcastle etter overgangen fra Velez Sarsfield i sommer. Bassedas spilte igår sin første kamp for sesongen etter beinbruddet i sommer, da Newcastle tapte 1-3 mot Leeds i en reservelagskamp. Argentineren er tiltenkt en sentral rolle på Newcastles midtbane.
  • MIDDLESBROUGH har de mest lidenskapelige supporterne i England skal vi tro fotballmagasinet «Four-Four-Two». I gjennomsnitt er hele 23 prosent av Middlesbroughs innbyggere tilstede på lagets hjemmekamper noe som er høyest i hele ligaen. På de nærmeste plassene følger Watford og Chelsea. Først på tiende plass finner vi Manchester United som har det høyeste gjennomsnitlige tilskuerantallet av samtlige klubber. Med til historien hører det at undersøkelsen ikke sier noe om hvor mange som ikke slipper inn på de forskjellige arenaene som følge av utsolgte kamper. Ei heller hvilke nedslagsfelt for eksempel London-laget Chelsea får sitt snitt beregnet ut i fra.
  • PAUL SCHOLES skamroses av landslagskaptein Tony Adams i forkant av helgas prestisjeoppgjør mot Tyskland på Wembley. - Jeg har veldig sansen for Paul Scholes. Han er en intelligent spiller, jobber hardt og scorer en rekke flotte mål. Han er ikke like mye i medias søkelys som enkelte av lagkameratene, men han er utrolig verdifull både for Manchester United og England. Han vil definitivt få min stemme som årets spiller, sier Arsenal-spiller Adams ifølge PA.