- Sollied møter fotballforbundet

Fotballpresident Per Ravn Omdal skal ha tatt turen til Belgia for et møte med Trond Sollied om jobben som Norge-trener.

Si din mening: Hvem skal overta Norge? Ifølge Dagsavisen skal Omdal rett i møte med Sollied i Belgia dag. Fra før er Brugge-treneren allerede folkets favoritt til å overta når Nils Johan Semb trekker seg etter EM-sluttspillet - eller etter EM-kvaliken i høst.

- Jeg har ingen kommentar, sier Omdal til Dagbladet.no på en skurrende mobiltelefonlinje i formiddag.

Han vil ikke forteller hvor han er.

- Omdal er ute og reiser, bekrefter NFFs sentralbord på spørsmål om NFF-presidenten er på kontoret eller i utlandet i ettermiddag.

Champions League x 2

Tidligere RBK- og Glimt-trener Sollied har braksuksess i Belgia, og det er ingen bombe hvis Norge kaster lange øyne etter ham som ny landslagssjef.

Sollied vant den belgiske ligaen i vår, og tar klubben ut i gruppespillet i Champions League i høst. Ingen norske trenere kan vise til liknende resultater internasjonalt.

Tidligere har RBK-direktør Rune Bratseth bekreftet at NFF har spurt om å få kontakte Åge Hareide i forbindelse med landslaget. Da fikk forbundet nei.

- Det er ingenting nytt i dag, sier fotballpresident Omdal til Dagbladet.no.

Ny sjef før nyttår

Tidligere har Norges Fotballforbund varslet at en ny landslagssjef skal være klar før nyttår.

Ikke rart jakten allerede er i gang.

Det er ikke bare Omdal som bestemmer hvem som skal etterfølge Semb. En komitee av fire personer i NFF skal ta det endelige valget.

  • Dagbladet.no klarte ikke å innhente en kommentar fra Trond Sollied i formiddag.
FAVORITTER:</B> Åge Hareide eller Trond Sollied er trolig NFFs førstevalg til jobben som landslagssjef.
DEPRIMERT:</B> NFF-president Per Ravn Omdal, her på vei hjem fra Bosnia med Henning Berg, vil ikke forteller Dagbladet.no hvor han er i dag.