Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sollied og Solér i krangel på byen

Trener Trond Sollied angrer på ting han har sagt og tenkt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Jeg hadde en livlig diskusjon med Erik Solér etter kampen. Da fikk vi sagt det vi mente. Jeg pleier også å si hva jeg mener, og så er jeg ferdig med det, sier Trond Sollied til VG.


Ifølge det TV3s sportssjef Stian Auno Kleppo opplyser til avisa, ble han og Erik Solér oppsøkt av Trond Sollied etter Rosenborgs kamp mot Olympiakos onsdag.

Andre gjester ved RBK-banketten forteller at tonen til tider var aggressiv, men Sollied avviser at han skal ha truet med søksmål på grunn av de mange sterke karakteristikkene etter Ieroklis Stoltidis\' takling av Per Ciljan Skjelbred.


- Nei. Og jeg har heller aldri truet noen med noe som helst, selv om det ble sagt ting som ikke burde vært sagt eller tenkt, innrømmer han overfor VG.

STRIDENS KJERNE: Skadet virkelig Ieroklis Stoltidis Per Ciljan Skjelbred med vilje? Foto: ROGER SVALSRØD/SCANPIX
STRIDENS KJERNE: Skadet virkelig Ieroklis Stoltidis Per Ciljan Skjelbred med vilje? Foto: ROGER SVALSRØD/SCANPIX Vis mer
I KRANGEL: Erik Solér.
I KRANGEL: Trond Sollied.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!