Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sollied ønsker ikke å ta over landslaget

Nå er han aktuell for gamleklubben Gent.

AVVISER LANDSLAGET:Trond Sollied sier han ikke er interessert i jobben som norsk landslagssjef med det første. Foto: EPA/ED OUDENAARDEN
AVVISER LANDSLAGET:Trond Sollied sier han ikke er interessert i jobben som norsk landslagssjef med det første. Foto: EPA/ED OUDENAARDEN Vis mer

Trond Sollied melder seg ut av kampen om å bli ny landslagssjef, og kan komme til å ta over trenerjobben i sin gamle klubb Gent.

Siden januar har Sollied vært trener i belgiske Lierse, hvor han reddet klubben fra nedrykk. Men kontrakten hans går nå ut, og treneren åpner for å ta steget videre. Men landslagstrener ønsker han ikke å bli i denne omgang.

- Jeg har sagt nei til Nils Johan Semb tidligere, forrige gang da Drillo fortsatte. Og jeg har ikke forandre det standpunktet, sier Sollied til NRK.

Nå kan han i følge NRK ende opp i belgiske Gent, som han har trent to ganger tidligere. Sollied skal allerede ha søkt om skoleplass til barna sine i byen.

(NTB)