<strong>TIL SJEIKELAND:</strong> Trond Sollied har skrevet under en ettårskontrakt med saudiarabiske Al-Ahli. Foto:   EPA/Jochen Luebke
TIL SJEIKELAND: Trond Sollied har skrevet under en ettårskontrakt med saudiarabiske Al-Ahli. Foto: EPA/Jochen Luebke Vis mer

Sollied overtar klubb i Saudi-Arabia

Starter jobben neste måned.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Trond Sollied har vært ledig på arbeidsmarkedet siden han fikk sparken i Heerenveen i august i fjor.

Nå har 51-åringen endelig funnet seg ny jobb - og han fant den i Midt-Østen.

Dagsavisen melder at Sollied har signert en ettårskontrakt med den saudiarabiske klubben Al-Ahli.

- Jeg tiltrer i begynnelsen av august, og sesongen starter i september. Dette er en spennende utfordring i et nytt fotballmarked, sier Sollied til avisa.

Han har vært koblet til en rekke prosjekter det siste året, blant annet som landslagssjef i Elfenbenskysten, og som trener i tyrkiske Ankaragücü og Rosenborg. Da Steinar Nilsen ble løst fra kontrakten med Brann flørtet han også med den stillingen gjennom å uttale at rødtrøyene var ett av to lag han kunne tenke seg å trene i Norge.

Ifølge Dagsavisen hadde han flere tilbud ved siden av Al-Ahli. Den siste tida har han vært med dem på treningsleir i Østerrike, og han skal være med laget fram til mandag på treningsleir i Tyskland.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer