Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sollied refser Drillo

Trond Sollied forstår ikke hvorfor Egil Drillo Olsen velger å kritisere landslagsspillere på TV rett før Romania-kampen.

Brugge-treneren så på TV 2 hjemme i Belgia da Drillo dukket opp på skjermen og kritiserte flere av Nils Johan Sembs spillerne mot Danmark

I dagens VG navngir fotballprofessoren Ole Gunnar Solskjær, Trond Andersen, John Carew og Steffen Iversen som spillere «langt under pari».

- Som tidligere landslagssjef er det ikke lurt å si noe som helst. Jeg ble overrasket, sier Sollied til Dagbladet.no.

Sjøl ble han heller ikke imponert over Sembs mannskap mot danskene. Men han reagerer på at Sembs forgjenger går så klart ut mot navngitte spillere.

Og han tror Drillo var bevisst hva han gjorde.

Forstyrrer Semb

- Drillo har sterke meninger om dette, men det har jeg også uten at jeg forstyrrer Semb med dem, sier Sollied.

- Du synes det blir som at Nils Arne Eggen stiller opp på RBK-trening og kritiserer?

- Ja, det mener jeg.

Ei uke før Danmark-kampen ble det oppstyr da nettopp Åge Hareide i RBK kritiserte Eirk Bakke og Steffen Iversen. Det gjør Drillos motiver enda mer uforståelige for Sollied.

- Semb hadde i hvert fall blitt forstyrret hvis andre enn Drillo kom med slik kritikk, sier Sollied.

Egil Drillo Olsen sier til Dagbladet.no i formiddag at det ikke er hans skyld at han blir nedløpt av journalister når han er på landslagtrening.

Drillo: For snill

- Jeg er for snill. Når journalister kommer og spør, er ikke jeg typer som sier «ingen kommentar», sier Drillo.

Olsen har ingen planer om å møte på flere landslagstreninger i nær framtid, men synes ikke at han sa noe galt i går kveld.

- Jeg jobber tross alt i NRK med analyse, sier Drillo til Dagbladet.no.

Tidligere RBK-trener Sollied vil ikke gå i Drillos fotspor. Han nøyer seg med å si at Norge «var altfor lite agressive» lørdag.

- Det var mange norske spillere som ikke var bra i den kampen, sier Sollied som hadde håpet på uavgjort i Parken lørdag og seier mot Romania.

Usikre spillere?

- Jeg tror fortsatt på seier i morgen. Romania er et annerledes lag fra Danmark, de er mer tekniske og bedre individuelt. Men ikke så voldsomt godt organisert. Laget har sett bedre dager, sier han.

Sollied håper at Semb ikke skifter ut for mange spillere fra Parken.

- Han var neppe heldig med med oppstillingen mot Danmark. Men han kan ikke gjøre så mange endringer, det gjør spillerne mer usikre, sier Sollied.

(Dagbladet.no)

IKKE SÅ LURT: Trond Sollied synes ikke det var smart av Egil Drillo Olsen å kommentere enkeltspillere på TV i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media