- Sollied sier han blir i Gent

RBK har en plan B.

(Dagbladet.no): Rosenborgs førstevalg som ny trener, Trond Sollied, vil bli i Gent ut sesongen. Det sier den belgiske klubbens president Ivan De Witte til VG.

- Vi har snakket mange ganger om dette. Etter det jeg forstår vil Trond Sollied fortsette som vår trener til sesongslutt i juni. Det er det han sier. Og han har aldri sagt noe annet, sier De Witte.

Sollied har tidligere sagt i mer eller mindre klartekst at han ikke ønsker å bryte en avtale midt i en sesong. Samtidig har han snakket om at alt har sin pris.

I dagens VG svarer han som sant er:

- Man vet aldri hva fremtiden bringer i fotball.

Rosenborgs sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen sier han ikke vil kommentere De Wittes uttalelser. Han sier imidlertid at RBK verken har fått et defintitivt «ja» eller «nei» fra Sollied.

- Vi har plan A, som er Trond Sollied. Ellers går vi for plan B, som er en annen kandidat, sier Eggen.

Han vil ikke kommentere om det er aktuelt å ansette en vikar fram til Sollieds kontrakt gir åpning for klubbskifte til sommeren.

HAR PLAN B: Knut Torbjørn Eggen sier Rosenborg har en plan B om ikke førstevalget Trond Sollied kommer tilbake til Trondheim. Foto: Thomas Rasmus Skaug, Scanpix
HAR PLAN B: Knut Torbjørn Eggen sier Rosenborg har en plan B om ikke førstevalget Trond Sollied kommer tilbake til Trondheim. Foto: Thomas Rasmus Skaug, Scanpix Vis mer
VIL FULLFØRE: Trond Sollied ønsker å holde avtalen med belgiske Gent, der han har gode venner. Først til sommeren har kontrakten hans åpning for klubbskifte.