- Sollied tror på julenissen

Moldes nye hovedtrener Erik Brakstad synes det er forkastelig at Rosenborg prøver å sikre seg klubbens sentrale spillere. - I disse juletider kan Trond Sollied ønske seg hva han vil. Men Trond Andersen og Odd Inge Olsen kan han glemme, sier Brakstad oppgitt.

Rosenborgs kommende hovedtrener sa i dag til NTB at han såvidt har snakket med Molde-spillerne Trond Andersen og Odd Inge Olsen om en mulig overgang til Trondheim-klubben. Sollied begrunner kontakten med at RBK vil sondere terrenget før de gjør en formell henvendelse overfor Molde.

- Det er forkastelig at en toppklubb som Rosenborg går til spillerne først. De skulle kontaktet klubben. Men han kan glemme å prøve seg på Andersen og Olsen. Sollied tror på julenissen. Begge er under kontrakt, og de er ikke til salgs uansett tilbud, fastslår Erik Brakstad.

- Begge er helt sentrale i våre framtidsplaner. Det kommer ikke på tale å selge til vår argeste konkurrent, fortsetter Brakstad og legger til at det ikke vil få konsekvenser for spillerne at de allerede har vært i kontakt med Rosenborg.

(NTB)