Sollied vil ha alle stjernene

TRONDHEIM (Dagbladet): - Jo flere verdensmestere Juventus pakker inn på laget jo bedre er det for oss, sier RBK-trener Trond Sollied. Det betyr at han mener det italienske mesterlaget er modne for høstning.

- Jeg tror ikke de føler seg helt trygge på seg sjøl, fortsetter Sollied. - De har hatt nøkkelspillere skadet, de har rokert på formasjonene og de har ikke funnet laget. Men når det er sagt _ Juventus er så bra fotballag at det ikke holder for oss bare å være i godt slag.

- Skal vi slå dem må vi opp på et høyere nivå enn det vi har vist i de to siste kampene.

Trond Sollied tror ikke Juventus slipper Rosenborg til mange målsjanser. Til det er de for italienske og rutinerte. Men han ser dødballsituasjonene som en nøkkel til seier. Og forklarer:

- De er ikke spesielt svære av vekst. De har bare en mann over 1.90 og to over 1.80. Og resten er lave og ikke til å bli skremt av. Dødballene kan bli veldig viktige.

Keeper Peruzzis røde kort mot Galatassaray i den første kampen er også et pluss for RBK. Trond Sollied sier at også det kan være av betydning. Og så liker han det faktum at Juventus har vunnet så mye at de er rimelig sikre på å gjøre det igjen. Men for all del:

- Uavgjort vil være et veldig bra resultat, sier RBK-treneren.