Sollied vil trene Rosenborg

Kunne overtatt neste år.

(Dagbladet.no): Trond Sollied har lenge vært ønsket tilbake til Rosenborg. I et intervju med Adresseavisen sier Olympiakos-sjefen at han ønsker seg tilbake.

Men ikke ennå. Og da tilbudet kom tidligere i år var den tidligere RBK-treneren ikke ledig.

- På det tidspunktet RBK ønsket meg var det uaktuelt for meg å hoppe av midt i den belgiske sesongen. Jeg sa jeg kunne overta etter dette året, sier Sollied til avisa.

Han forteller at han like gjerne kunne flyttet hjem som til Hellas da han forlot Brugge i sommer. Men han visste ikke om kona var klar.

Sollied sier at han vil at familien skal oppleve Norge, og håper han får sjansen i Rosenborg senere.

- For meg er RBK fortsatt den beste klubben i Norge, ikke minst på infrastruktur og muligheter til å jobbe. Og ambisjoner. Bare landslaget kan sammenlignes med RBK i Norge, men heller ikke landslaget når opp når det er snakk om ambisjoner, sier Sollied.

Sollied får kikke nøye på RBK tirsdag. Da kommer trønderne på besøk til Aten for Champions League-åpning.

KOMMER SENERE? Trond Sollied forteller at han kunne kommet til RBK i sommer, men at verken han eller trønderne visste at de kom til å trenge en ny trener. I stedet ble Sollied Olympiakos-sjef. Foto: Scanpix
KOMMER SENERE? Trond Sollied forteller at han kunne kommet til RBK i sommer, men at verken han eller trønderne visste at de kom til å trenge en ny trener. I stedet ble Sollied Olympiakos-sjef. Foto: Scanpix Vis mer