Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sollieds menn med mirakel-vending

Hentet inn 1-5.

Trond Sollieds elever i Gent er klare for semifinale i den belgiske cupen etter en mirakelvending mot 2.-divisjonslaget Kortrijk.

Laget tapte den første kampen 1-5, men vendte alt med 4-0-seier på hjemmebane onsdag. Det siste målet, som sendte Gent videre på bortemålsregelen, kom i kampens nest siste minutt.

Milos Maric ga Gent en kjempestart med to mål i de første 20 minuttene. Så stoppet det opp, selv om Kortrijk måtte spille den siste snaue halvtimen med ti mann etter Ernest Webnje Nfors utvisning i det 64. minutt.

Ti minutter før slutt sto det fortsatt 2-0, men så skapte Aleksandar Mutavdzic ny spenning med sitt reduseringsmål.

I det 89. minutt kom debutanten Zlatan Ljubijankic alene med keeper, men Peter Mollez rykket ut og slo til corner. Da trodde Kortrijks spillere sikkert de hadde avverget faren, men samme Ljubijankic nikket hjørnesparket i mål.

Gent er dermed klar for semifinale. Motstander der blir et annet lag som sto for en fenomenal vending i kvartfinalen. Standard Liege tapte bortekampen mot Cercle Brugge 1-4, men vendte til seier med 4-0 onsdag.

I den andre semifinalen møtes Anderlecht og Beerschot.

(NTB)

DRAMATISK CUPKAMP: Etter å ha tapt 1-5 i den første kampen mot 2.-divisjonslaget Kortrijk, greide Trond Sollieds menn å vinne 4-0 i kveld - de siste to målene kom i sluttminuttene. Foto: ALEKSANDER NORDAHL/DAGBLADET
DRAMATISK CUPKAMP: Etter å ha tapt 1-5 i den første kampen mot 2.-divisjonslaget Kortrijk, greide Trond Sollieds menn å vinne 4-0 i kveld - de siste to målene kom i sluttminuttene. Foto: ALEKSANDER NORDAHL/DAGBLADET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media