Solér: - Nils Arne ute av kontroll

Erik Solér reagerer hoderystende på Nils Arne Eggens utfall mot ham. Proffagenten reagerer på voldsomheten i utspillene til RBK-treneren. - Reaksjonsmønsteret til Nils Arne er ute av kontroll, sier Solér til Dagbladet.

Solér var i går gjest i NRKs Sportsrevyen og der stod han på uttalelsen sin om at Eggen burde gått av. Han sa også dette:

- Med en gang noen er uenig med Nils Arne Eggen og Rosenborg-miljøet, blir det et helsikes sirkus!

Overfor Dagbladet utdyper proffagenten:

- Reaksjonsmønsteret til Nils Arne er ute av kontroll. Han kan være sterkt uenig i det jeg sier, men jeg reagerer på den voldsomheten det får. Du skal ikke bli skjelt ut og bli betegnet som inkompetent fordi du har meninger om fotball, sier Solér og fortsetter:

- Nils Arne er et voksent menneske. Da kommer du ikke med uttalelser om at Morgan Andersen er asfaltert fra hodet og ned. Nils Arne har også kalt Morgan Andersen for Hitler og meg for Goebbels. Nils Arne rakker også ned på at TV3 bruker meg som kommentator, sier Solér.

Forholdet mellom Solér og Eggen er nå så anstrengt at TV3 må flytte studioet sitt under onsdagens kamp mellom Rosenborg og Ajax av sikkerhetsmessige årsaker.

Proffagenten er ikke ute etter å forverre forholdet til Nils Arne Eggen gjennom Dagbladet i dag. Poenget er bare følgende:

- Hvor mange ganger har ikke Nils Arne fortalt en spiller hvor skapet skal stå? Han må tåle å høre kritikk selv, sier Erik Solér.