Solér-krav sjokkerte

Fredrik Kjølner fikk et tilbud, agent Erik Solér svarte Wimbledon med et krav, og om det sier manager Drillo følgende til Dagbladet: - Det er ikke akseptabelt. Jeg vil rett og slett kalle det uanstendig.

Frustrasjonen var stor på Valle Hovin i går. Og spesielt blant tre mann - Fredrik Kjølner, Lars Tjærnås og nypåmeldt Wimbledon-kandidat Knut Henry Haraldsen. For hvem drar - og hvem drar ikke?

Etter en prat med Drillo i går kveld er det i hvert fall helt sikker at Kjølner blir hjemme.

Uakseptabelt

- Nå vet jeg hva samtlige spillere i Wimbledon tjener, sier Drillo til Dagbladet. - Derfor er det Erik Solér krever helt uakseptabelt. Og jeg vil ikke snakke om hva han skulle ha sjøl,...

- Mye?

- Å gjett a, sier Drillo.

Og:

- Vi betaler bra, men ikke sånne summer som her ble krevd. Vi kan ikke lønne folk slik man gjør i Chelsea og Manchester United.

- Blir Knut Henry Haraldsen erstatteren?

- Det vil jeg ikke kommentere. Men vi er nødt til å se oss om etter andre midtstoppere. Om de blir norske, vet jeg ikke nå.

Lars blir med

- Tjærnås er frustrert og usikker på sin egen framtid?

- Tja - jeg har snakket med Lars i dag ( i går). Jeg kommer ikke hjem med noe kontraktsforslag, men jeg vet hva Wimbledon kan tilby en assistenttrener. Og ut fra det er jeg nesten sikker på at Lars blir med. Jeg tipper han er på plass sammen med spillerne 1. juli, sier Drillo.

- Har du en følelse av at Vålerenga vil bli kvitt Lars Tjærnås?

- Alle ser - både klubben, Lars, Knut Arild Løberg og meg sjøl - at Lars ikke kan bli assistenten til Knut Arild. Det går ikke. Og det er vi innforstått med, og det er ikke noe problem.

- Som sagt så tror jeg Lars Tjærnås blir med til Wimbledon, sier Drillo.

<B>LIKTE DET IKKE:</B> Wimbledon-manager Egil Olsen har sett agent Solérs krav. - Nå vet jeg hva samtlige spillere i Wimbledon tjener, sier Drillo. - Derfor er Solérs krav uakseptabelt.