Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solér-sak mot Skatt øst tas til Høyesterett

Fra 2008.

TIL HØYESTERETT: Erik Solérs sak mot Skatt øst tas opp i Høyesterett. Det skjer etter at Skatt øst fikk medhold for sin anke av dommen i lagmannsretten. Foto: Mike Stobe/Getty Images
TIL HØYESTERETT: Erik Solérs sak mot Skatt øst tas opp i Høyesterett. Det skjer etter at Skatt øst fikk medhold for sin anke av dommen i lagmannsretten. Foto: Mike Stobe/Getty Images Vis mer

Erik Solérs sak mot Skatt øst tas opp i Høyesterett. Det skjer etter at Skatt øst fikk medhold for sin anke av dommen i lagmannsretten.

Solér vant i september fram med sitt krav om millionfradrag, men skatteetaten valgte å anke dommen. Torsdag ble det klart at saken ruller videre, denne gangen i Høyesterett.

Saken, som strekker seg tilbake til 2008, dreier seg om retten til fradrag knyttet til tap Solér led da millionene rant ut av selskaper knyttet til fotballklubben Start.

En personlig garanti Solér hadde gitt Nordea står sentralt i saken. Den ble utløst da han trakk seg fra en prosess som skulle skaffe titalls millioner kroner.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling