Solér skaffer Start-stjerner

Erik Solér lover å skape et spennende lag av Start i løpet av januar. - Jeg har et par ess i ermet, sier agenten og investoren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Solér varsler at han har spennende navn på blokka, men at han ikke vil røpe noen navn foreløpig. Både for å ikke skape falske forhåpninger, og for å ikke vekke interesse hos konkurrerende, forteller han til Fedrelandsvennen.

- Snakker vi om velkjente profiler?

- Ja, men det er ikke David Beckham, ler Solér.

Allerede de to nærmeste ukene kommer åtte spillere fra Solérs kontaktnett, men ingen av disse er store navn:

- De spillerne som kommer nå, er veldig spennende, men jeg tviler på at navnene er kjent for den jevne supporter. Dette er spillere som jeg er blitt oppmerksom på via kontaktnettet mitt, og de kommer fra absolutt hele kloden, sier Solér.

Han avviser at Start bare jakter gratis B-spillere. Og er langt fra bekymret for at han skal mislykkes i å skaffe sørlandsklubben de navnene og beina som skal til i Tippeligaen.

- Nei, jeg sitter i telefonen 14 timer hver dag, vi har full kontroll og jeg er 100 prosent sikker på at vi skal starte sesongen med et veldig spennende lag, sier Erik Solér.

(Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer