Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solér vil ikke selge Johnsen

Erik Solér er noe så sjelden som en proffagent som ikke vil selge en ettertraktet spiller. Liverpool jakter på Start-keeper Espen Johnsen - Solér vil at Johnsen skal bli i Norge inntil videre.

Det har lenge vært kjent at Liverpool er på jakt etter keepertalentet. Ifølge Fædrelandsvennen innrømmer Solér at han og Liverpool-manager Gerard Houllier har gjort en muntlig avtale. Men noen Johnsen-overgang i nær framtid er lite trolig.

- Å selge Espen Johnsen er en uhyre enkel sak. Jeg har fått veldig mange henvendelser, det er flere klubber har kastet øyenene sine på ham, men inntil videre mener jeg det er galt å sende ham ut i Europa, sier Erik Solér til Fædrelandsvennen.

Espen Johnsen var en av Starts viktigste brikker da sørlendingene sikret opprykk til Tippeligaen ifjor. Nå kjemper Start for å unngå nedrykk. I den kampen er ikke 20-åringen mindre viktig. Agent Solér frykter at Johnsen blir sittende for mye på benken hvis han reiser til utlandet for tidlig.

- Det jeg håper å unngå er at han skal bli sittende i samme knipa som den Espen Baardsen opplever i Tottenham. Etter mitt syn er Espen Johnsen Norges største keepertalent, og for hver dag som går blir han bedre. Han fortjener alt annet enn å slite benken i utlandet, mener Erik Solér.

Johnsens kontrakt løper ut etter neste sesong, trolig vil et Johnsen-salg innbringe 20 millioner kroner i Start-kassa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media