Solér ville hente Solli til New York

Men Brann syntes budet var for lavt.

I SLAG: Jan Gunnar Solli fikk betalt for god form og ble gitt muligheten på landslaget mot Frankrike i forrige uke. Nå er han også ettertraktet på overgangsmarkedet. Foto: SCANPIX/Stian Lysberg Solum
I SLAG: Jan Gunnar Solli fikk betalt for god form og ble gitt muligheten på landslaget mot Frankrike i forrige uke. Nå er han også ettertraktet på overgangsmarkedet. Foto: SCANPIX/Stian Lysberg SolumVis mer

||| (Dagbladet): Brann takket nei til et bud fra New York Red Bulls på Jan Gunnar Solli før helga, bekrefter daglig leder Lars Moldestad overfor ba.no.

- Det var for lavt, spesielt med tanke på at Jan Gunnar er en landslagsspiller. Han er under kontrakt med oss ut sesongen, og vårt ønske er å forlenge kontakten med ham, sier Moldestad.

BA hevder budet tilsvarte 500 000 kroner, men det var ikke nok til å lokke Brann til å slippe midtbanespilleren, som har hatt en god sesong i Bergen så langt.

Erik Solér er som kjent sportsdirektør i den amerikanske MLS-klubben, som har satset tungt med å hente inn spillere som Thierry Henry og Rafa Marquez i sommer. Også tidligere Tromsø-spiller Joel Lindpere spiller for New York-klubben.

Red Bulls kommer neppe til å legge inn et nytt bud på Jan Gunnar Solli med det første, men trener Hans Backe antyder at det kan skje ved en senere anledning.

- Hvis vi er heldig, så kan vi kanskje hente ham i januar, sier Backe, uten å nevne Solli ved navn som den aktuelle midtbanespilleren.

Jan Gunnar Solli besvarte ikke Dagbladets henvendelser mandag kveld.