Solskjær: - Aldri vært så langt nede

Manchester United ble rundspilt av Everton forrige sesong. Nå møtes lagene igjen, og Ole Gunnar Solskjær garanterer at det ikke blir en reprise av skrekkforestillingen.

LANGT NEDE: Ole Gunnar Solskjær innrømmer at han ikke var høy i hatten etter 0-4 på Goodison Park forrige sesong. Foto: Darren Staples/Sportimage via PA Images/NTB Scanpix
LANGT NEDE: Ole Gunnar Solskjær innrømmer at han ikke var høy i hatten etter 0-4 på Goodison Park forrige sesong. Foto: Darren Staples/Sportimage via PA Images/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MANCHESTER (Dagbladet): Sju kamper uten tap i alle konkurranser gir Manchester United selvtillit før møtet med Everton søndag. Og det trengs.

Forrige sesong beklaget Solskjær overfor fansen etter at Manchester United ble ydmyket med 0-4 på Goodison Park.

- Vi må unnskylde til fansen, for de var fantastiske. Den forestillingen var ikke godt nok for et Manchester United-lag, alt fra meg til spillerne. Vi vet at vi sviktet fansen og klubben i dag, for den forestillingen er det vanskelig å beskrive, for det er så dårlig. De slo oss på alt det grunnleggende, sa Solskjær etter den kampen.

På spørsmål om hvor mye laget har forbedret seg siden det vonde nederlaget for ti måneder siden, svarer Solskjær nå:

- Vi får se på søndag, gjør vi ikke? Jeg har ikke vært så langt nede, det vil nok alle vite og huske. Det var ren kapitulasjon, vi hadde ikke noe å stille opp med, selv om alle målene mer eller mindre var kontringer etter dødballer og lange innkast. Vi så alt du ikke ønsker å se i den kampen. Jeg er hundre prosent sikker på at vi vil levere bedre nå.

Solskjær innså for alvor at laget måtte endres etter tapet, og forteller at «en eller to spillere» mer eller mindre fikk sin siste sjanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer